петък, 7 юни 2019 г.

Салих Бадемджи се класира на четвърто място в "Любима турска звезда 2019"!

Петък е, 7 юни, остават броени часове до края на шестия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2019 г.! Днес ще научим кои са участниците, класиращи се на трето, четвърто и пето място, а след това ще дадем началото на финалното гласуване, по време на което двамата финалисти, събрали най-голяма подкрепа през изминалата седмица, ще се борят за последно за победата! В 10:00 часа временно затворихме гласуването, а в 10:30 обявихме кой се класира на пето място - Бирдже Акалай. Сега е време да обявим името на участника, заемащ почетното четвърто място в тазгодишното издание на формата!

И така, на четвърто място в "Любима турска звезда 2019", се класира изключително популярният актьор Салих Бадемджи, за когото своя вот по време на финала през изминалата седмица дадоха 16.75% от всички над 200 анонимни потребители, включили се във вота. През целия сезон Салих е попадна на елиминации само веднъж.. Тук е мястото да благодарим на всички фенове на актьора от "Времето лети", "Любов под наем" и "Истанбулска невеста" от негово име за активната подкрепа, която му оказаха през изминалите три месеца и благодарение на която стигна до големия финал! 

ОСТАНАХА САМО ТРИМА ФИНАЛИСТИ - АЛП НАВРУЗ, ИПЕК БИЛГИН И ЧААЛАР ЕРТУУРУЛ! САМО СЛЕД ПОЛОВИН ЧАС, В 11.30 ЧАСА, ЩЕ ОБЯВИМ КОЙ ОТ ТЯХ СЕ КЛАСИРА НА ТРЕТО МЯСТО И ФИНИШИРА С БРОНЗОВ МЕДАЛ. ТОГАВА ЩЕ ОБЯВИМ НАЧАЛОТО НА ФИНАЛНОТО ГЛАСУВАНЕ, ПО ВРЕМЕ НА КОЕТО ОСТАНАЛИТЕ ДВАМА СЪСТЕЗАТЕЛИ, СЪБРАЛИ НАЙ-ГОЛЯМА ПОДКРЕПА, ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА ПОСЛЕДНО ЗА ПОБЕДАТА! НЕ НИ ПРОПУСКАЙТЕ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар