петък, 7 юни 2019 г.

Бирдже Акалай се класира на пето място в "Любима турска звезда 2019"!

Петък е, 7 юни, остават броени часове до края на шестия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2019 г.! Днес ще научим кои са участниците, класиращи се на трето, четвърто и пето място, а след това ще дадем началото на финалното гласуване, по време на което двамата финалисти, събрали най-голяма подкрепа през изминалата седмица, ще се борят за последно за победата! В 10:00 часа временно затворихме гласуването и сега, в 10:30, е време да обявим името на участника, заемащ почетното пето място в тазгодишното издание на формата!

И така, на пето място в "Любима турска звезда 2019", се класира изключително популярната актриса Бирдже Акалай, за която своя вот по време на финала през изминалата седмица дадоха 14.29% от всички над 200 анонимни потребители, включили се във вота. През целия сезон Бирдже попадна на елиминации три пъти, след два от които бе спасявана с най-много гласове. Тук е мястото да благодарим на всички фенове на актрисата от "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir) и "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask) от нейно име за активната подкрепа, която ѝ оказаха през изминалите три месеца и благодарение на която стигна до големия финал! 

ОСТАНАХА ЧЕТИРИМА ФИНАЛИСТИ - АЛП НАВРУЗ, ИПЕК БИЛГИН, САЛИХ БАДЕМДЖИ И ЧААЛАР ЕРТУУРУЛ! САМО СЛЕД ПОЛОВИН ЧАС, В 11.00 ЧАСА, ЩЕ ОБЯВИМ КОЙ ОТ ТЯХ СЕ КЛАСИРА НА ЧЕТВЪРТО МЯСТО, А СЛЕД ЧАС - В 11.30, ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОЙ ЗАВЪРШВА С БРОНЗОВ МЕДАЛ. ТОГАВА ЩЕ ОБЯВИМ НАЧАЛОТО НА ФИНАЛНОТО ГЛАСУВАНЕ, ПО ВРЕМЕ НА КОЕТО ОСТАНАЛИТЕ ДВАМА СЪСТЕЗАТЕЛИ, СЪБРАЛИ НАЙ-ГОЛЯМА ПОДКРЕПА, ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА ПОСЛЕДНО ЗА ПОБЕДАТА! НЕ НИ ПРОПУСКАЙТЕ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар