петък, 31 май 2019 г.

Дениз Байсал и Назан Кесал се класират на шесто и седмо място, ЗАПОЧВА ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2019"

Здравейте, приятели! Петък е, 31 май, днес приключва полуфиналът и започва големият финал в шестия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2019 г.! Ясни са петимата големи финалисти, които ще се борят за последно със зъби и нокти за победата през следващата седмица! Конкуренцията ще бъде наистина огромна и всички имат реалния шанс да спечелят. Нека научим кои са петимата финалисти за сезона и кои двама се класират на почетните шесто и седмо място, отпадайки след полуфинала на милиметри от финала!

И така, през изминалите седем дни - от петък (24 май) до днес, петък (31 май), по време на полуфиналния кръг в "Любима турска звезда 2019" най-малка подкрепа събра Назан Кесал! За актрисата-ветеран от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" гласуваха 6.92% от всички над 150 анонимни потребители, включили се в гласуването. Така Назан се класира на почетното седмо място. На шеста позиция пък застава Дениз Байсал! За актрисата от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" своя вот дадоха 14.47% от всички вас. Благодарим от името на Назан и Дениз на всичките им фенове, подкрепяли ги активно през изминалите три месеца! Очаквайте интервю с Кесал на 6 юни, а с Байсал - на 13 юни!

ЯСНИ СА ПЕТИМАТА ГОЛЕМИ ФИНАЛИСТИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2019"! Това са Алп Навруз от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" и "Не пускай ръката ми", Бирдже Акалай от "Животът понякога е сладък" и "Черно-бяла любов", Ипек Билгин от "Езел" и "Истанбулска невеста", Салих Бадемджи от "Времето лети", "Любов под наем" и "Истанбулска невеста" и Чаалар Ертуурул от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери"! На полуфинала най-голяма подкрепа събра Бирдже с 23.90%, втори бе Чаалар с 21.38%, трета - Ипек с 16.98%, и четвърти - Салих с 16.35%. Алп се класира директно на финал, след като събра най-голям вот на четвъртфинала.


ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2019"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД ПЕТИМАТА ФИНАЛИСТИ, КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ ШЕСТИЯ СЕЗОН НА ФОРМАТА СЛЕДВАЩАТА СЪБОТА, 8 ЮНИ! В ПЕТЪК, 7 ЮНИ, В 10:00 ЧАСА ГЛАСУВАНЕТО ЩЕ БЪДЕ ВРЕМЕННО ЗАТВОРЕНО. В 10:30 ЧАСА ЩЕ ОБЯВИМ ИМЕТО НА УЧАСТНИКА, КЛАСИРАЩ СЕ НА ПЕТО МЯСТО; В 11:00 ЧАСА ТОЗИ, КЛАСИРАЩ СЕ НА ЧЕТВЪРТО МЯСТО; И В 11:30 ЧАСА ТОЗИ, КЛАСИРАЩ СЕ НА ТРЕТО МЯСТО И ГРАБВАЩ БРОНЗА. ТОГАВА ГЛАСУВАНЕТО ЩЕ БЪДЕ ОТВОРЕНО ЗА ПОСЛЕДНО, КАТО ВЪВ ФИНАЛНАТА БИТКА ЗА ПОБЕДАТА ЩЕ ВЛЯЗАТ ДВАМАТА УЧАСТНИЦИ, СЪБРАЛИ НАЙ-ГОЛЯМ ВОТ! ТЕ ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА ПОСЛЕДНО ЗА ТИТЛАТА "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2019" ПРЕЗ СЛЕДВАЩОТО ДЕНОНОЩИЕ ИЛИ - ДО 19:30 ЧАСА В СЪБОТА, 8 ЮНИ! ТОГАВА ГЛАСУВАНЕТО ЩЕ БЪДЕ ОКОНЧАТЕЛНО ЗАТВОРЕНО И В 20:00 ЧАСА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО ИМЕТО НА ГОЛЕМИЯ ПОБЕДИТЕЛ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар