петък, 24 май 2019 г.

Ачеля Топалоулу и Лейля Лидия Туутлу се класират на осмо и девето място, ЗАПОЧВА ПОЛУФИНАЛЪТ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2019"

Здравейте, приятели! Петък е, 24 май, днес приключва четвъртфиналът и започва полуфиналът в шестия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2019 г.! През изминалите седем дни имахте възможността да подкрепите този сред осемте четвъртфиналисти (не броейки първата полуфиналистка Ипек Билгин), който според Вас трябваше да продължи напред към полуфинала. Време е да научим кои са полуфиналистите във формата и кои двама състезатели отпадат, класирайки се на осмо и девето място!

И така, през изминалите седем дни, от петък (17 май) до днес, петък (24 май), по време на четвъртфиналния кръг в "Любима турска звезда 2019", най-малко гласове събра Лейля Лидия Туутлу! За актрисата от "Справедливостта на Кара", "Любов под наем" и "Сърцето на града", която по-рано отпадна, но благодарение на Вашата подкрепа се завърна обратно в играта и стигна до четвъртфинал, гласуваха 5.85% от всички близо 200 анонимни потребители, включили се в гласуването. Така тя се класира на девето място. Вторият отпадащ състезател, който заема почетната осма позиция в тазгодишното издание на "Любима турска звезда", е Ачеля Топалоулу! За актрисата от "Любов на инат" своя вот дадоха 7.60%. Очаквайте интервю с нея следващия четвъртък, 30 май, в СЕРИАЛИ в България! Благодарим от името на Лейля и Ачеля на всички техни фенове за подкрепата през целия сезон!

Ред е на най-важната новина за деня! Ясен е първият сигурен финалист в "Любима турска звезда 2019"! Това е участникът, събрал най-висок вот през изминалата седмица по време на четвъртфинала - Алп Навруз! За актьора, познат от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" и "Не пускай ръката ми", гласуваха цели 23.98% от всички близо 200 анонимни потребители, включили се в гласуването. Останалите шестима полуфиналисти, които ще се борят за оставащите четири места на финала, са: спасената след последните десети елиминации Ипек Билгин, Бирдже Акалай с 16.37%, Чаалар Ертуурул с 15.20%, Салих Бадемджи с 12.28%, Назан Кесал с 10.53% и Дениз Байсал с 8.19%.

ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ПОЛУФИНАЛА В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2019"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД ПОЛУФИНАЛИСТИТЕ (НЕ БРОЕЙКИ ПЪРВИЯ ФИНАЛИСТ АЛП НАВРУЗ) - БИРДЖЕ АКАЛАЙ, ДЕНИЗ БАЙСАЛ, ИПЕК БИЛГИН, НАЗАН КЕСАЛ, САЛИХ БАДЕМДЖИ И ЧААЛАР ЕРТУУРУЛ, КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД КЪМ ФИНАЛА СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 31 МАЙ! ТОГАВА ЩЕ ОТПАДНАТ ДВАМАТА СЪСТЕЗАТЕЛИ, СЪБРАЛИ НАЙ-НИСЪК ВОТ И КЛАСИРАЩИ СЕ НА ШЕСТО И СЕДМО МЯСТО. ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар